Google innrømmer nå at selskapet har gått for langt i woke retning. Deres nye kunstig-intelligens-tjeneste Gemini, nekter å avbilde hvite mennesker. Selv vikinger fremstilles med mørk hud.

Gemini latterliggjøres nå på sosiale medier. Som når de får spørsmål om å lage et bilde av en hvit familie. Dette kan ikke Gemini, siden de ikke ønsker å fokusere på etnisitet og hudfarge. Men å fremstille en svart familie, er tydeligvis uproblematisk.

Det er også interessant å se hvordan Gemini konstruerer bilder av paver som er totalt frakoblet virkeligheten og historien. American Greatness har en hel serie av eksempler på hvordan Gemini opererer.

Selv ikke country-fans får være i fred.

Merkelig nok har Gemini ingen problemer med å fremstille en zulu-kriger på en troverdig måte, siden disse krigerne tross alt er velsignet med mørk hud.

Dette kunne vært morsomt, men folk reagerer fordi denne trenden er så splittende. Det utbredte hatet mot alle som er uheldige nok til å ha blitt født med hvit hud, virker grenseløst. Dette så vi et godt eksempel på under BLM-bevegelsen.

Selvsagt er også Gemini preget av en dyp feminisme, som når de blir bedt om å vise en brannmann iført hjelm.

Hva blir det neste?

Google sier at de jobber med å forbedre Gemini for å forhindre slike «unøyaktigheter».

Kjøp Totalitarismens psykologi her! Kjøp eboken her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.