Det kommer kanskje som en overraskelse at Putin støtter Biden, for Donald Trump ble i årevis beskyldt for å være russisk agent. Man husker «Russia collusion», den påståtte sammensvergelsen mellom Trump og Putin, som i mediene ble fremstilt som den skinnbarlige sannhet. Det mener de visstnok stadig i Danmarks Radio (DR).

Derfor skal vi ikke forvente at DR eller andre danske medier vil legge særlig vekt på Putins siste uttalelser om amerikansk politikk til mediet Rossiya 1 TV. Her forteller Kremls sterke mann at Joe Biden er bedre for Russland enn Donald Trump. Kanskje tenker han på at det var under Bidens presidentskap han så sitt snitt til å invadere Ukraina. Det turde han nok ikke da Trump satt i Det hvite hus.

Putin benytter anledningen til å avvise den alminnelige antagelsen om Bidens svekkede åndsevner. Det er ingenting i det, sier den russiske diktatoren, som fikk et godt inntrykk av den senile presidentens kognitive tilstand da han møtte ham i Sveits for noen år siden.

Putin har sikkert også med glede registrert Biden-administrasjonens energiske bestrebelser på å underminere USA ved hjelp av uhindret masseinnvandring, woke-politikk og eksplosivt gjeldsopptak.

Hvem kan finne det unaturlig at en enehersker gleder seg når motstanderens hans er i ferd med å begå selvmord?

 

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus! Kjøp eboken her.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.