– Vi er klar til landing, men vi når ikke rullebanen for vi mistet begge motorene, sa piloten før det ble stille og flyet krasjet på Interstate 75. To personer døde i ulykken; ved et mirakel overlevde tre personer flyulykken.

Et jetfly av typen Bombardier Challenger 600 krasjlandet på en motorvei i Naples, Florida, fredag ettermiddag. Det var fem personer ombord.

Flyet krasjet midt i rushtrafikken og kolliderte med et kjøretøy. En sjåfør pådro seg lettere skader og ble fraktet til sykehuset

I opptak av samtalen mellom piloten og kontrolltårnet sier piloten med rolig stemme at de har mistet begge motorene og at han må foreta en nødlanding. De var bare noen kilometer fra flyplassen. Se video under saken.

– Hop-A-Jet 823, mistet begge motorene, nødsituasjon, sa piloten til det nærliggende kontrolltårnet. Jeg foretar en nødlanding. Vi er klar til landing, men vi når ikke rullebanen. Vi mistet begge motorene, sier piloten før det ble stille og flyet krasjet på Interstate 75.

– Hop-A-Jet 823, lost both engines, emergency, the pilot of the Bombardier Challenger 600 jet relayed to the nearby control tower. I’m making an emergency landing. We’re clear to land but we’re not going to make the runway. We’ve lost both engines, the pilot says before the audio fell silent, with the plane eventually crashing on Interstate 75.

Flyet tok av fra Columbus, Ohio, like etter klokken 13.00. fredag og var på vei til Naples lufthavn da det krasjlandet rundt klokken 15.15.

Flyet var eid av et charterselskap kalt Hop a Jet Worldwide Jet Charter basert i Fort Lauderdale, Florida.

Sara skriver i kommetarfeltet:

Herregud, piloten som sier at de ikke kommer til å klare det er så rolig i stemmen til tross for at han vet at han sannsynligvis kommer til å dø i løpet av sekunder, Hjertet mitt er knust.   Hvil i fred alle som gikk bort.

Ingen av de fem ombord er identifisert.


Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!”

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.