NTB

På valgdagen i Pakistan har det gått av en bombe, og det har vært skyting nordvest i landet, siterer Reuters politikilder på. Fire politifolk skal være drept.

De fire politibetjentene ble drept i en eksplosjon og skyting mot en politipatrulje i Kulachi-området i Dera Ismail Khan-distriktet i nordvest, ifølge den lokale politisjefen Rauf Qaisrani.

En annen person ble drept i et angrep da væpnede menn skjøt mot et kjøretøy som tilhører sikkerhetsstyrkene i byen Tank.

Valget i Pakistan har vært preget av vold, og myndighetene har derfor utplassert mer enn 650.000 mannskaper for å styrke sikkerheten.

Onsdag ble minst 28 mennesker drept i to eksplosjoner utenfor kontorene til politiske kandidater i Balutsjistan-provinsen, ifølge regionale myndigheter.

Myndighetene har også stengt mobilnettet og lukket grensene til nabolandene Iran og Afghanistan for all trafikk som et sikkerhetstiltak.

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.