Flere demonstranter mot Israel møtte opp under dagens finale i Melodi Grand Prix i Trondheim spektrum. Empatien for israelske ofre var fraværende.

Homofestivalen Eurovision Song Contest engasjerer alle woke-infiserte, og dette året er det jødene som er under angrep. Island vurderer å sende en palestiner til finalen, selv Island er altså invadert av islam, takket være naive politikere som tror mangfold skaper styrke.

Demonstrantene krever at NRK gir beskjed til Den europeiske kringkastingsunionen EBU om at Israel skal utestenges fra musikkonkurransen.

100 personer markerte medfølelse med hvert sitt gravlys. Det var ikke medfølelse mot ofrene 7. oktober som ble fremmet av denne gjengen.

– Gravlyktpassasjen skal være en påminner om det som skjer i Gaza og på Vestbredden. Vi ønsker med dagens aksjon å understreke overfor kringkastingssjefen og NRK at aksjonene og engasjementet fortsetter med full styrke, sier talsperson Margrethe Guldal Einarsen. (NTB-Stian Drake)

NRKs underholdningsredaktør Charlo Halvorsen aksepterer demonstrasjoner, men ikke når de entrer salen slik Jorunn Folkvord gjorde nylig.

Rødt-politiker stanset MGP, for å boikotte Israel

Eurovision er et perfekt mål for folk som klarer å kalle seg Queers for Palestine, noe Brendan O’Neill har beskrevet som et dødsønske.

Normale nordmenn ignorerer trolig det makabre sirkuset som Eurovision har blitt. Men jødehatet lever fortsatt i Norge, som er ett av få land som fortsatt finner det betimelig å støtte UNRWA.

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus! Kjøp eboken her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.