Den katolske kirkens overhode i Danmark, Czesław Kozon, og en fornøyd imam Siad Ali under en fest­guds­tjeneste i anledning tronskiftet i Aarhus domkirke 21. januar 2024. Foto: Bo Amstrup / Ritzau Scanpix / NTB.

Det har vakt en del oppsikt at imam Siad Dakir Ali fra «Fredens Moske» i Brabrand møtte opp til kongelig festguds­tjeneste i Aarhus Domkirke iført et partisantørkle med påskriften «Free Palestine». Naive dansker vil kanskje spørre hva «Palestina» har med islam å gjøre.

Men det skyldes i så fall at de ikke vet at islam ikke er en religion, men en erobrings­ideologi, og deres talsmenn hater og avskyr innbyggerne i ethvert territorium – blant annet Israel – som ikke beherskes av deres såkalte gud. Ham kan man lese om i Koranen, og det er en som alle foreldre bør advare sine barn mot å nærme seg.

Men nå blir altså islam godkjent­stemplet av selveste kongehuset. Heretter kan Allahs forkjempere i hele verden skryte av at de har fått grepet på Danmark og nyter kongeparets nåde. For ingen skal innbille noen at hoffet ikke har godkjent deltagerlisten. Frederik og Mary vet hva de gjør, og vi kan utvilsomt vente oss flere lignende utfoldelser fra disse woke-influenserne. Islam­kritikere og -motstandere kan bare pakke sammen, for Muhammeds tid er kommet.

Dessverre har adskillige av Folkekirkens fastlønnede forkynnere også akseptert muhammedanernes uavvendelige makt­overtagelse. De har ellers lovet å bekjempe en vranglære som islam, men siden de mener at Jesus og Muhammed kan være ett fett, er det jo ikke noe å forsvare – bortsett fra pensjonen.

Den hellige jødehateren fra Brabrand må være en tilfreds mann i dag. Han har nå oppbakking fra noen av Danmarks viktigste institusjoner – kongehuset, regjeringen, Folketinget og Folkekirken. Heretter er det bare om å gjøre å vise muskler, så farer de høye damer og herrer sammen, og bøyer seg for alle krav.

 

Kjøp Ruud Koopmans’ bok!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.