En kvinne er funnet skutt og drept i en bil i Elverum natt til tirsdag. Sammen med kvinnen var en mann som er siktet for drapet. Han var hardt skadd og er fløyet til Oslo universitetssykehus. Mannen hadde besøksforbud overfor kvinnen, som han tidligere skal ha vært kjæreste med.

– Kvinnen ble erklært død på stedet, mens mannen ble fløyet til Oslo universitetssykehus for behandling, sier politiinspektør Henning Klauseie i Innlandet politidistrikt i en pressemelding.

Mannen er i tredveårene.

Det var pårørende av kvinnen som slo alarm mandag kveld.

– Politiet mottok mandag kveld klokka 21.49 melding fra en slektning av kvinnen om at kvinnen var blitt borte i forbindelse med et besøk på sykehuset. Flere patruljer rykket ut og deltok i søket etter kvinnen, og det ble i natt gjort funn av en bil med to personer, opplyser Klauseide.

– Den som er siktet i saken, hadde ikke anledning til å kontakte fornærmede. Et besøksforbud skulle verne fornærmede, sa politiinspektør Henning Klauseie i Innlandet politidistrikt på en pressekonferanse tirsdag formiddag.

Det er en straffesak i Oslo politidistrikt som dreier seg om relasjonen mellom disse to. Politiet sier de har informasjon som tyder på at mannen og kvinner for rundt et år siden var kjærester i noen måneder. (NTB)

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.