Document har igjen snakket med Joyce Kaufman, en populær radiovert i Sør-Florida med tusenvis av lyttere.

Hun er en del av en talentfull gruppe konservative stemmer på News Talk 850 WFTL, South Floridas premiere News and Talk radiostasjon, som inkluderer Dan Bongino, Brian Kilmeade og mange andre.

Siden vi snakket med henne sist i mars 2023, skjedde 7. oktober, og Israels krig mot terror er et sentralt tema i vårt intervju med Joyce.

Vi får raskt vite at Joyce har advart oss i over 30 år om det vi ser i dag. Det ble ansett som veldig kontroversielt i USA den gang, og folk trodde ikke på det hun snakket om.

Tilbake på 90-tallet snakket hun om et kalifat som ville ta over verden; hun sa at jødene er kanarifuglen i kullgruven; hvis de dør – dør vi alle. Hun skulle ønske hun tok feil den gangen, men ser i dag at hun hadde rett. Klokken tikker, sier hun.

Vi diskuterer også Norges rolle i Israel’s krig mot terror, hvordan Joe Biden håndterer krisen, økningen i antisemittisme i USA og rundt om i verden, og mye mer.

Innimellom intervjuet viser vi opptak fra henne én times lange show den dagen – og få glimt av en kvinne med enorm kunnskap som ikke trenger et manus eller en teleprompter. Hun snakker fra hjertet.

Joyce var født i New York City av jødiske og puertoricanske foreldre og er gift med en svart mann. Hun regnes som radikal av venstresiden.

Joyce startet sin karriere på en konservativ radiostasjon i Florida som den ensomme liberale stemmen. Etter en stund fant hun seg enig i deres synspunkter.

Bli med oss og lytt til en stemme fra Amerika som har sett skriften på veggen for lenge siden.

Joyce Kaufman: A Voice from America That Needs to be Heard in Europe – Document

YouTube: (Velg norske undertekster i videospilleren via CC ikonet.)

Rumble:

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.