En kvinne fra Canada beskriver seg selv som «økoseksuell», og hevder hun er midt i et kjærlighetsforhold med et eiketre. Turtelduene møttes sommeren 2021.

Sonja Semoyonova (45) hevder at hun ble knyttet til treet under en av sine ensomme soloturer i skogen sommeren 2021. Det var covid-pandemien som motiverte henne til å starte opp sine turer i skogen.

Samme år flyttet hun til Vancouver Island i British Columbia, Canada.

– Jeg gikk på en sti nær treet fem dager i uken gjennom hele vinteren. Jeg la merke til en tilknytning mellom meg treet, sier Sonja ifølge Daily Mail.

Hun hevder videre at hun opplevde en flom av erotisk energi, som man gjerne opplever når man møter en ny partner.

– Tilstedeværelsen jeg føler med treet er det jeg ser etter, men det er en fantasi med en person. Følelsen av å være bitteliten og støttet opp av noe så solid. Følelsen av å ikke kunne falle.

Sonja understreker at det ikke dreier seg om fysisk erotikk, men en åndelig variant. Erotisk spenning oppstår blant annet ved at hun ligger inntil treet.

Hun hevder at økoseksualitet kun er en annen måte å utforske erotikk på. Dessuten er hun overbevist om at mange undertrykker sin økoseksualitet. Hvis man liker å gå tur i skogen er man antageligvis økoseksuell, hevder hun.

Man bør også unngå piknik og andre naturopplevelser hvis man ikke vil bli definert som en tilhenger av denne formen for erotisk tiltrekning.

Det er treets livskraft som forårsaker den erotiske spenningen, særlig bevegelsen som skjer i treet fra den dødelige vinteren til alt våkner til liv om våren.

Sonja tilbyr også kurs på sin Instagram-side. Her lover hun blant annet å skape en dypere erfaring i masturbering, lære bort erotiske fantasier og genital anatomi.

Enkelte forskere hevder dog at å føle seg erotisk tilknyttet av merkelige ting som trær kun er et symptom på menneskelig ensomhet og depresjon.

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.