En bevæpnet mann som stormet en restaurant i Dublin og skjøt mot en far og en sønn, fikk dødelige knivstikk etter å ha blitt angrepet av gjester i lokalet.

En mann døde og en annen mann ble alvorlig skadet etter angrepet på Browne’s Steakhouse på Main Street i Blanchardstown søndag kveld. Så langt er det antatt at mannen som døde, var en av gjerningsmennene, skriver The Daily Mail.

En far og en sønn, som var kjent av politiet fra før, skal ha vært målet for gjengskytingen på den populære restauranten.

Mannen skal ha kommet inn i lokalet på julaften og skutt mot paret mens familier og venner som satt og spiste julemat, løp i sikkerhet.

Den ene mannen, som er i 40-årene, får for øyeblikket behandling for skuddskader og er fortsatt i alvorlig tilstand på James Connolly Memorial Hospital etter at han ble kjørt dit av en slektning, skriver Irish Mirror.

Den mistenkte gjerningsmannen, som er i 20-årene, skal ha blitt taklet på stedet og dødelig skadet etter å ha blitt knivstukket.

Mannen ble behandlet på stedet før han ble fraktet til James Connolly Memorial Hospital, der han ble erklært død.

Bilder som ble delt på sosiale medier, viser vettskremte familier som løper for livet og gjemmer seg under bordene mens skuddene hagler gjennom restauranten.

Skytingen var gjengrelatert, rapporterte RTE, og skjedde mens kunder, inkludert barnefamilier, spiste ute på julaften.

Skremte foreldre skal ha flyktet fra bygningen med små barn i armene.

Åstedet er bevart for en teknisk undersøkelse, og man har bedt om hjelp fra det statlige patologikontoret.

Videoer som er delt på nettet, ser ut til å vise folk i restauranten som dukker og noen som løper i dekning.

Begge ofrene er kjent av politiet fra før etter å ha vært involvert i alvorlig og organisert kriminalitet, melder RTE.

 

 

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.