Britiske myndigheter har innført nye retningslinjer for å beskytte skoleansatte mot transgalskapens tyranni. Men dette kom akkurat for sent for å redde læreren Kevin Lister.

Lister (60) mistet jobben på en videregående skole etter å ha nektet å bruke mannlig navn og pronomen til en 17 år gammel jente, en elev som lot som hun var en gutt.

I tillegg straffes han for å ha advart eleven om at  kjønnsoperasjoner var irreversible, ifølge The Telegraph. Dette er jo 100 prosent sant, uten at slike detaljer hjelper læreren.

Hans forbrytelser ble forelagt Disclosure and Barring Service (DBS) 19. desember. DBS konkluderte med at Lister hadde påført eleven «følelsesmessig skade», og informerte ham om at han fra denne dato var ilagt et forbud mot å arbeide med barn og ungdom.

Selvsagt er det ikke vanskelig å skade følelsene til unge mennesker som er totalt forvirret og har mistet kontakt med sannheten og realitetene, etter å ha blitt indoktrinert og hypnotisert av transaktivistene som invaderer skolene og oversvømmer sosiale medier og kulturlivet.

Samme dag presenterte Department for Education (DfE) sin etterlengtede transveiledning, som blant annet fastslår at lærere ikke skal tvinges til å bruke et annet pronomen om barn som bestemmer seg for å endre kjønnsidentitet.

Målet med de nye retningslinjene fra DfE var å hjøre det enklere og tryggere for skoler å takle situasjoner knyttet til den postmoderne kjønnsideologien. Men DBS mente de nye retningslinjene inneholdt feil. Dessuten er de nye retningslinjene ikke lovfestet, og er på høring fram til mars.

Dermed ble Lister utstøtt fra skoleverket, selv om han hadde fulgt de nye retningslinjene.

– Dette er som å kjøre en bulldoser gjennom veiledningen, og lærere kommer ikke til å få den beskyttelsen de ser etter, sier Lister.

– Enhver skole, hvor som helst i landet, kan nå gjøre mot enhver lærer som bestemmer seg for å følge veiledningen (…) det de har gjort mot meg. Gi dem sparken, send dem til DBS og få dem enkelt og greit fjernet.

Kritikere, deriblant tidligere statsminister Liz Truss, frykter at aktivistene kan utnytte smutthuld i reguleringene og fortsatt bedrive tyrannisk virksomhet mot alle som ikke aksepterer den nye kjønnsreligionen.

Lister frykter nå at alle lærere som er kritiske til den postmoderne kjønnsideologien vil bli presset ut av skoleverket. Dermed vil indoktrineringen av alle elever kunne fortsette uten motstand, til tross for de nye retningslinjene.

Han sier at han føler seg behandlet som et pedofilt monster, noe som er ironisk siden det er LGBTQ-aktivister som forsøker å normalisere pedofile (som de beskriver som minor attracted persons).

– Så det du kommer til å ende opp med, er at de eneste lærerne som vil være på skolene vil være transaktivistiske lærere, sier Lister.

Her i Norge er det en reell mulighet for at foreldre kan bli straffet hvis de forsøker å snakke fornuft med sine egne barn som er smittet av LGBTQ-galskapen. Dette etter at tidligere kulturminister Anette Trettebergstuen rakk å presse på for et forbud mot konverteringsterapi før hun måtte avgå på grunn av at hun hadde delt ut jobber og oppdrag til folk hun hadde et nært forhold til.

Det vil i praksis si: Det er fortsatt lov med konverteringsterapi, så lenge barn og unge konverteres til å bli homo, lesbisk, ikke-binær eller trans. Problemet oppstår kun hvis man får folk til å akseptere sitt eget biologiske kjønn, eller (Gud forby) velger å bli heteroseksuell.

Les også:

Vil regjeringen straffe foreldre for å være skeptiske til barns kjønnsskifte?

Kjøp «Normløst» av Kjell Skartveit her!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.