Den progressive demokrat-ordføreren i Boston, Michelle Wu, fikk forbausende få kritiske spørsmål etter at hun avholdt et segregert julebord på rådhuset. Hennes assistent sendte ut invitasjon til julebord via epost til alle de tretten representantene i byrådet. Men det var feil, for Michelle Wu hadde nemlig ment å kun invitere de fargede representantene – dette skulle være et julebord for representanter med farget hud. Sagt med andre ord: hvite mennesker var ikke ønsket.

De syv hvite representantene fikk melding om at de feilaktig var blitt invitert 15 minutter etter å ha mottatt eposten.

Det var Wus assistent, Denise DosSantos, som tydeligvis identifiserer seg som kvinne, som sendte ut epostene:

Da ordfører Michelle Wu ble konfrontert med dette, var det ingen beklagelse å få. Det eneste hun beklaget var at flere hadde fått en epost som ikke var ment for dem. Hun forsvarte at dette var et julebord kun for fargede. Julebordet ble avholdt i rådhuset.




De «progressive og inkluderende» woke-demokratene vil ha seg frabedt å inkludere hvite mennesker på sitt julebord.

Wu har tidligere sendt en liste over mennesker som protesterer mot henne til politiet.

Vi ser for oss situasjonen snudd på hodet med en republikansk ordfører som avholder et julebord kun for hvite representanter og sender liste til politiet over alle som ikke liker ham. Hva ville straffen vært for dette? Offentlig henrettelse med galge midt i byen og med anklager om at Trump hadde skylden for tankegodset?

Wu ville ikke kommentere saken til Fox News og de sosialdemokratiske mediene har behendig unnlatt å nevne det rasistiske hudfarge-segregerte julebordet.

The Times   Daily Mail

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.