En muslimsk familie i Nashville, Tennessee, ble arrestert tirsdag for å ha overfalt den yngste sønnen i familien fordi han konverterte til kristendommen. De krevde at han går tilbake til islam.

Offeret fortalte politiet at faren, moren og broren slo han gjentatte ganger og spyttet på ham i ansiktet, ifølge en arrestordre innhentet av FOX 17. I tillegg brukte moren en kniv og skar han bak på hånden.

Tenåringens arbeidsgiver var bekymret for gutten og ringte politiet i Nashville som rykket ut til hjemmet hvor de fant ham skjelvende og storøyd med rufsete hår. Offeret hadde flere kutt og klumper i ansiktet og ble fraktet til et lokalt sykehus for behandling.

– Responding Metropolitan Nashville Police Department (MNPD) officers were reported to have found the victim «trembling and wide-eyed» with «disheveled hair.» The victim also appeared to have been «cut haphazardly» with lumps on his face.

Faren, moren og broren ble alle arrestert tidlig tirsdag og siktet for vold i hjemmet, kroppsskade og grov vold med et dødelig våpen. Det meldes at broen, John Kadum, og faren, Nick Kadum, ble løslatt tirsdag ettermiddag.

Moren, Rawaa Khawaja, sitter fortsatt i varetekt og er siktet for vold i hjemmet.

Jamal sier at det er bare en gruppe mennesker som skader eller dreper barna sine som konverterer til kristendommen. Jøder i Israel gjør ikke det og heller ikke kristne i Amerika.

– Dette er imidlertid normalt i muslimske land og samfunn.

Kjøp «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.