Det har vært en lang, mørk og dyr vinter i klimakultens virke, men nå titter vårtegnene fram: Klima-Greta bytter beite, oljekontrakter forhandles på bakrommet, utfasing av olje og gass uteblir fra utkastet om klimaavtale og debatten om CO2 åpner opp. Er klimahysteriets storhetstid over?

De selvoppnevnte klimagudene Espen Barth Eide og Al Gore spreller febrilsk over at ordlyden om utfasing av fossil energi glimrer med sitt fravær i utkastet til en avtale som følge av klimatoppmøtet i Dubai, Greta Thunberg blir Hamas aktivist fremfor klimahysteriker og forskere publiserer forskning som strider mot klimakultens selvutnevnte sannhet.

Å snu skipet i tide slik at det ikke treffer isfjellet kan dog synes umulig, med tanke på all ødeleggelsen som har blitt gjort og som fortsetter med nye EU-direktiver, som raserer privatøkonomien til folk. Men det er håp.

Velkommen til Dagsorden.

 

Youtube:

Rumble: Videospilleren blir tilgjengelig kl. 20:00

Podbean:

 

Kjøp «Europas underlige død» her.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.