Når du tror verden ikke kan bli mer absurd, deltar en 50 år gammel mann i tenåringsjenters svømmekonkurranse. Han identifiserer seg nemlig som tenåringsjente og det må jentene bare finne seg i, både i konkurransen og i garderoben. Skulle du ha noen innvendinger mot menn i jenteidrett, går du god for å sjekke jenters genitalier, ifølge Alexandria Ocasio-Cortez.

Velkommen til toppen av absurditetens storhetstid.

Mens dette utspiller seg på verdensscenen, tror utenriksminister Espen Barth Eide at han bestemmer hvor skapet skal stå i Midtøsten. Barth Eide kritiseres hardt av den israelske ambassadøren Avraham Nir-Feldklein, som har sett seg lei på regjeringens kritikk av Israels forsvar mot terror.

– Det er ikke noen militær løsning på den israelsk-palestinske konflikten. Det må en politisk løsning til, som adresserer konfliktens årsaker. Det vil tjene begge folk, også Israel, sier Barth Eide.

Det ser ikke ut til å ha gått opp for Barth Eide at konfliktens årsaker er ideologisk nedfelt jødeutryddelse, samt det største massedrapet på jøder siden den andre verdenskrig. Men hva skal vi egentlig med en tostatsløsning i Midtøsten når palestinske arabere har en egen stat i nord, som heter Norge?

Velkommen til Dagsorden.

Youtube:

Rumble: Videospilleren blir tilgjengelig kl. 20:00

Podbean:

 

Kjøp «Europas underlige død» her.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.