Min norske stolthet ble et øyeblikk ikledd et ferniss av skam da jeg leste at Palestinian Media Watch anbefaler de palestinske selvstyremyndighetene (PA) å sende en stor takk til deres største bidragsydere som er EU og Norge: 

– Uten dem kunne ikke PA ha finansiert sitt «pay for slay»-program som sørger for livstidsbelønning for mord på jøder – jo flere drepte jøder, desto mere penger betaler de ut.

Mer blod gir mer penger

PA er generøs mot palestinere – og/eller deres familier – som utfører nedskytninger, bombeattentater, knivstikkinger etc. av tilfeldige jøder uten annen begrunnelse enn at de er jøder. Gjennom «pay for slay»-programmet får alle terrorister månedslønn fra de blir arrestert til de løslates. Har de sonet mer enn fem år har de i tillegg rett til livslang pensjon.

I utgangspunktet er lovgivningen bak «Palestinian Authority Martyrs Fund» – et navn bare et innsausa jihad-hode kan fatte dybden i – utformet slik at jo mer dødelig terrorangrepet er, desto større belønning. Lønnen stiger også med antall år tilbragt i fengsel; om den dømte løslates efter mer enn fem år gir det i tillegg rett til å motta lønn resten av livet. 

Utgiftseksplosjon

PA betaler over 300 millioner dollar i året til fengslede terrorister og efterlatte efter døde terrorister. Siden 7. oktober har Israel arrestert tusenvis av terrorister, flere tusen bare i Judea og Samaria, og ytterligere flere tusen i det sydlige Israel og Gaza. I tillegg kommer de mange tusen drepte terrorister under krigshandlingene. 

Alle de fengslede og familiene efter terrorister drept efter 7. oktober, skal motta sin månedlige belønning så snart PA har gjort unna byråkratiet.

Norge blant de fremste sponsorene

Palestinian Media Watch skriver at landene som finansierer pay for slay-programmet må kalkulere med å bli bedt om å øke sine bevilgninger – men PA bør også vise seg takknemlig overfor dem som betaler for og dermed oppmuntrer til slakterivirksomheten:

– De palestinske selvstyremyndighetene bør sende en stor takk til EU-landene og Norge som er de største bidragsyderne til PA, uten dem ville ikke PA ha klart disse utbetalingene for terror. Giverlandene later som om deres penger ikke belønner terrorister, men alle vet at PA ikke kunne belønne terror uten denne sjenerøse utenlandske finansieringen. Når internasjonale givere betaler alt annet; lærere, politi og gatevaskere, sitter PA igjen med hundrevis av millioner til terror.

Børge Brende

I 2016 krevde utenriksminister Børge Brende at PA skulle slutte å bruke norsk bistand til «martyrstipend». Han lot seg berolige da Hamas forsikret ham at norske midler skulle holdes utenfor pay for slay-programmet.

Som Palestinian Media Watch uttrykker det:

– Et ærefullt partnerskap.

Det er ikke bare Brende. Også Støre. I John Martin Johansens artikkel tas Jonas Gahr Støres hvitvasking av svart terror opp:

Knallhardt ut mot Støre: – Hva er forskjellen på Utøya og Israel?

 

Forhåndsbestill «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone!

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus! Kjøp eboken her.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.