2022 var et elendig filmår for Disney, med store tap på filmer som Lightyear og Strange World. Dette var filmer som fokuserte på homofile plot rettet mot små barn, i stedet for å fortelle gode og engasjerende historier. Resultatet i 2023 blir trolig enda verre.

Dette skriver John Nolte i Breitbart, som bruker begrepet «Disney Grooming Syndicate» om det tradisjonsrike amerikanske underholdningsselskapet som i økende grad har blitt infisert av woke ideologi.

Takket være Disneys ødelagte rykte og en lang rekke forferdelige filmer, der god historiefortelling og relaterte karakterer ble nedprioritert til fordel for splittende politikk, ser 2023 ut til å bli en enda større katastrofe.

Resultatet for 2023 er selvsagt ikke klart, men Noltes beregninger tyder på at kun én av årets Disney-filmer vil gå i overskudd, filmen Guardians of the Galaxy Vol. 3. De største tapene kommer fra storsatsninger som Indiana Jones and the Dial of Destiny, The Marvels og Wish. Tapene per for disse tre satsningene ligger i området 150-175 millioner dollar per stykk.

Noltes regnestykke ender med et totalt tap for «Disney Grooming Syndicate» på 745,5 millioner dollar på sin filmproduksjon i 2023. Han innrømmer at estimatene ikke er perfekte, men hevder at de er realistiske.

I et år hvor man slipper tre Marvel-filmer, en Indiana Jones-film, en Pixar-film, og feirer 100-årsjubileum for en nyutgivelse av den animerte filmen Wish, så skal man ikke tape, men tjene nesten 750 millioner dollar, skriver Nolte.

Før 2023 hadde Disney allerede opparbeidet et rykte som en trussel for små barn, skriver Nolte. Etter dette katastrofale året har Disney et rykte på seg for å være en selskap som utgjør en trussel for små barn, som samtidig lager elendige filmer.

Kjøp «Dumhetens anatomi» av Olavus Norvegicus!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.