Vi som har levd en stund, vet at jenter er jenter og gutter er gutter, og det er ytterst få av oss som går rundt og funderer på hvilken kjønnsidentitet vi har. Men disse tvilstankene skal barn nå innprentes i barnehage og skole gjennom Rosa Kompetanse, et opplegg som er utarbeidet av homofile og transpersoner i foreningen FRI.

Erna Solbergs regjering endret læreplanen slik at Skeiv teori ble implementert inn i alle fag. Konservativt mener denne undervisningen er skadelig, og vi vil ha den ut av læreplanen og ut av alle skolebøker. Som kommunepolitikere kan vi stille minimumskravet: Foreldrene skal få velge Rosa Kompetanse bort for sine barn, og få tilbud om et alternativt undervisningsopplegg basert på kristen moral og etikk. Kristent Ressurssenter tilbyr dette. Tidligere fikk foreldre som ønsket det, velge bort kristendomsundervisningen for sine barn. Er vår tids myndigheter mer fanatiske?

Rosa Kompetanse lærer Skeiv teori. Skeiv teori er en ideologi (en tankebygning) som utgir seg for å være vitenskapelig fundamentert uten å være det. Andre ideologier som hevder å være vitenskapelig fundamenterte uten å være det, er kritisk raseteori, nazismens raseteorier, kommunismens teori om klassekamp etc. Det kalles pseudovitenskap.

Det er denne pseudovitenskapen som lærer at det finnes 45–75 kjønns- og seksualitetsvarianter, og selv uten et vitenskapelig fundament påstår tilhengerne at det er nødvendig at alle lærer om disse, og tester dem ut på seg selv og andre. Skeiv teori bygger faktisk på Kinsleys kyniske metoder. Hans medarbeidere mishandlet spedbarn seksuelt og «konkluderte» med at de fikk «orgasme». Det er Kinsleys uhyrlige tester som står bak teorien om at «alle barn er seksuelle», og en moral som i ytterste konsekvens betyr at «barnevernet bør kontaktes» hvis ikke små barn får utfolde seg seksuelt.

Samtidig hevder Skeiv teori at disse kjønns- og seksualitetsvariantene er flytende, så teorien munner til syvende og sist ut i alt og ingenting. Realiteten er at menn og kvinner blir til «intetkjønn». Er det dette Erna Solberg og Jonas Gahr Støre kaller «mangfold»?

I Norge starter Rosa Kompetanse-undervisningen allerede i barnehagen! Det gir assosiasjoner til kommunistene og nazistene, som også begynte sin ideologiske indoktrinering i tidlig skolealder. I beste fall er Rosa Kompetanse et statlig forsøk på å indoktrinere norske barn i ideologisk sludder.

Men kan dette ha en mørkere side; kan Rosa Kompetanse i skolen nærme seg et grooming-program?

Folk som kjenner til pedofiles metoder for å tilegne seg seksuell tilgang til barn (grooming), hevder at Rosa Kompetanse i skolen likner på disse. Pedofil grooming har som mål å gjøre barn forvirret, å svekke deres evne til å skille sannhet fra løgn, å svekke deres moralske vurderingsevne og introdusere dem for seksuelle ideer. Slik «normaliseres» seksuelle handlinger mellom barn og barn, og mellom barn og voksne. Til slutt forgriper de seg på barna, eller overlater barna til andre som kan forgripe seg på dem.

Under Kim Frieles ledelse ble pedofile grupper inkludert i FRI, organisasjonen som står bak undervisningsopplegget Rosa Kompetanse. Flere personer i FRI er åpent pedofile. Pedofile kaller seg nå for MAP (minor attracted person). Den norske stat ønsker velkommen grenseløst mangfold og inkludering på høyt nivå, men kan resultatet av denne tilnærmede groomingen i undervisningen bli seksuelt amoralske barn og ungdom? Barn som er lette å styre, manipulere og misbruke seksuelt?

Det er et marked for kjøp og salg av barn.

Filmen Sound of Freedom hadde premiere 4. juli og er en actionfilm basert på en sann historie. Hovedpersonen jobber i Homeland Security med oppdrag å avsløre pedofile nettverk, arrestere dem og frigjøre barn fra slaveri. Filmen dokumenterer hvordan pedofil mafia jobber internasjonalt. I en sekvens i filmen inntar agentene en øy brukt til kjøp og salg av barn, noe som gir assosiasjoner til Jeffrey Epstein og hans kundekrets. Filmen har blitt sterkt motarbeidet både før og etter premieren. Den blir boikottet av Hollywood, Disney, Netflix, m.fl., og av Demokratene og deres forlengede arm i pressen som sprer løgnaktige konspirasjonsteorier om filmskaperne og filmen. Det er interessant at de samme organisasjonene som motarbeider denne filmen, samtidig er frontkjempere for Skeiv teori. «Sound of Freedom» forteller at en narkotikadose kan selges kun én gang, mens et barn kan selges mange ganger, derfor er hallikvirksomhet med barn lukrativt.

Tre måneder etter at Biden kom til makten dro en gruppe folkevalgte republikanere til grensen Mexico/USA for å se på forholdene der. De dro fordi det var kommet høylytte klager, og visepresident Kamala Harris, som er tildelt ansvar for grensen, nektet å dra. Hun har ennå ikke sett forholdene ved grensen. Her er deres pressekonferanse etter besøket: Allerede da var menneskesmugling et organisert samarbeid mellom NGO-er, føderale myndigheter (FBI) og mexicanske kartell (mafia). Forholdene var forferdelige, og er enda verre i dag. Frem til nå har minst 70.000 illegale migrantbarn «forsvunnet» under Bidens vidåpne grensepolitikk. Skeiv teori er en viktig del av Biden-administrasjonens politikk.

Jeg forstår ikke at norske myndigheter lovfester massiv propaganda for å instruere norske jenter og gutter i kjønnsforvirring og til og med mulig grooming, når sexhandel med barn er et stort problem på verdensbasis. Man kan begynne å tvile på styresmaktenes motiver og dømmekraft.

 

Solfrid Brekke er listekandidat for Konservativt Sandefjord og for Konservativt Vestfold.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.