Både IS-kvinner og mannen som er siktet for medvirkning til terror­angrepet i Oslo 25. juni i fjor, er sluppet løs fra varetekt. Samtidig frykter PST «høyre­ekstrem» ungdom. Man kan undres på hva som skjer i norsk sikkerhets­tjeneste.

Det foregår en dobbelt­tenkning uten sidestykke i norsk og vestlig offentlighet, og nåde deg om du aner ugler i mosen. Irenes gjentatte fredlige protester mot masse­innvandring og sensur hører vi ikke et knyst om. Det er ikke før de kan klistre begrepet «høyre­ekstrem» på dem at det blir mediestorm. Ikke en gang når det protesteres mot drap, får vestlig verts­befolkning medhold fra makteliten.

Smertefritt er det ikke for eliten. Destruksjonen de har påført nasjonal­statene, møter mer og mer motstand, ikke bare på grasrota, men også mellom land og over­nasjonale organer, inkludert private bedrifter. Pfizer går nå til søksmål mot Polen grunnet kontrakts­brudd, da Polen ikke har handlet inn alle mRNA-produktene EU-kommisjonens president Ursula von der Leyen har bestemt at de skal handle. Kan dette være begynnelsen på slutten?

Velkommen til Dagsorden.

Youtube:

Rumble: Videospilleren blir tilgjengelig kl. 20:00

Podbean:

 

Forhåndsbestill «Hvordan myndighetene bløffet oss» av Robert Malone her!»

 

Les også

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.