https://x.com/laralogan/status/1726687428264804532?s=20

6. januar skjuler mange mørke hemmeligheter. En av dem heter Ray Epps. Han var helt i frontlinjen for det som skulle bli stormingen av Kongressen, men hans navn og bilde ble fjernet fra wanted-listen til FBI. Nå har Epps fått en forseelsestiltale som han kommer til å slippe lett unna, men det rimer ikke med det han gjorde. Han var en av nøkkelpersonene.

Lara Logan har funnet frem til filmmateriale som viser hvordan Epps løftet et kjempebanner med  stålramme i retning politiet. Alle som var så mye som i nærheten av dette skiltet med hånden, er tiltalt og dømt til lange fengselsstraffer. Men ikke Epps, som bar det.

Det stinker lang vei.

Det samme gjelder en kvinne med ropert som egget mengden til å rykke fremover.

Mistanken vokser seg stadig sterkere om at J6 var en inside job.

Nå frigir Speaker of the House 44.000 timer videoopptak, og vi har allerede sett fraternisering mellom politi og arresterte demonstranter som får fjernet håndjern. Mer kommer, og flinke journalister som Lara Logan setter sammen puslespillet.

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.