Kentucky må holde guvernør Andy Beshear (D) ansvarlig for sine avgjørelser under pandemien. Dette sa Kristi Noem (R), guvernør i South Dakota, kvelden før guvernørvalget i Kentucky.

Hun kom med uttalelsene på mandag kveld, da det fortsatt var uklart om Beshear ville bli gjenvalgt under tirsdagens guvernørvalg, ifølge Breitbart. Hans utfordrer var Kentuckys tidligere regjeringsadvokat Daniel Cameron (R).

Kristi Noem er av tysk og norsk herkomst, og har norske forfedre fra Telemark. Hun har lenge vært en uttalt støttespiller av Donald Trump, og en sterk kritiker av Biden.

Guvernør Kristi Noem viser «True Grit», slakter Biden-regimet

Noem pekte på hvordan Beshear tvang skoleelever til å bære ansiktsmaske, og stengte ned kirkene. Beshears handlinger under pandemien var også skadelig for bedrifter.

South Dakota innførte aldri nedstengninger i forbindelse med pandemien. Ikke en eneste dag. Det var heller ikke noen offentlig krav om vaksinering.

Cameron kom før valget med en lignende uttalelse i samtale med Breitbart News Saturday, da han minnet innbyggerne i Kentucky om at Beshear hadde stengt ned små bedrifter og skoler under pandemien.

Han påpekte også hvordan barn hadde blitt rammet av Beshears vedtak om nedstengninger, som førte til at de opplevde et ganske betydelig læringstap.

(H)e said children still have a «pretty significant learning loss because of what Andy Beshear did to them» during those shutdowns.

Velgerne i Kentucky lyttet ikke. Under tirsdagens guvernørvalg ble Andy Beshear gjenvalgt.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.