Israels FN-ambassadør Gilad Erdan bryter offisielt med FN-utsending til Midtøsten, Tor Wennesland etter at han møtte Irans ambassadør i Beirut lørdag. Erdan sier Wennesland ga hånden til et regime som står bak massakren på jøder i Sør-Israel.

«The UN envoy met, during a bloody war, with those who financed the killing of our children and said nothing! No condemnation!» Ambassador Erdan said. «I call on Wennesland to wash the blood of Israeli babies from his hands after shaking hands with the Iranian Foreign Minister, who represents a regime which has the blood of the babies, women, and families murdered by Hamas on its hands.»

«The rules have changed! We will not continue accepting the legitimacy that the UN gives to the Nazi regime of Iran which openly calls for the destruction of Israel.

«I am officially announcing the severance of my ties with Wennesland until he publicly condemns the Iranian regime of murder and terrorism.»

«FN-utsendingen møtte, under en blodig krig, de som finansierte drapene på våre barn og sa ingenting! Ingen fordømmelse!» uttalte ambassadør Erdan. «Jeg oppfordrer Wennesland til å vaske blodet til israelske babyer fra hendene sine etter å ha håndhilst på Irans utenriksminister, som representerer et regime som har blodet til babyer, kvinner og familier som ble drept av Hamas, på sine hender.»

«Reglene har endret seg! Vi vil ikke lenger akseptere legitimiteten som FN gir det nazistiske regimet i Iran, som åpent krever ødeleggelsen av Israel.

«Jeg kunngjør offisielt at jeg bryter mine bånd med Wennesland inntil han offentlig fordømmer Irans regime for drap og terrorisme.»

Israel kjører en mye tøffere linje, også diplomatisk, enn før.

https://www.israelnationalnews.com/news/378475?utm_source=webshare&utm_medium=social&utm_campaign=share

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.