Man tror knapt det man ser. Terroristene opptrer med en grusomhet overfor andre mennesker få ville forestilt seg var mulig.

Kvinner, barn og eldre er myrdet på bestialsk vis, ofte i sine egne boliger, noe som later til å ha vært en del av målet med hele dette angrepet som nå pågår mot Israel. Se også Document-sak under.

Dette vekker oppsikt og skaper frykt også i andre land med islamistiske innslag i sin befolkning. Det vil i dag i praksis si de fleste vestlige land.

Mange steder har det vært støttedemonstrasjoner og jublende opptøyer fra islamistiske grupper som feirer drapet på israelerne.

Det fryktes at islamister også i andre land kan la seg «inspirere» til å angripe jøder eller andre grupper de hater.

I Norge har politiet iverksatt tiltak for å øke sikkerheten, i første omgang i Oslo.

NTB melder om saken.

– Vi har nå økt fokuset på sikkerheten rundt jødiske interesser i Oslo. Det er snakk om ambassaden, synagogen og andre samlingspunkt. I tillegg følger vi utviklingen i situasjonen fortløpende, sier stabssjef Harald Nilsen i Oslo politidistrikt til NRK.

Mange blir nå på dystert vis påminnet om at det såkalte mangfoldet har sin pris.

Les også: 

Uskyldige jenter i Israel ble voldtatt, kidnappet og drept av Hamas

Gode bøker fra Document! Bestill i dag:

Støtt Document ved å kjøpe bøker fra Document Forlag!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.