Netanyahu inviterer opposisjonslederne med på å danne en nasjonal kriseregjering. Invitten kom under et møte med Yair Lapid og Benny Gantz. Begge godtok invitasjonen, men Lapid sa at dagens regjering ikke er kvalifisert til å lede en krig.

Han siktet til de to partiene på høyresiden, Religiøs Sionisme og Otzma Yehudit. Lapid kunne tolkes som om han stilte som betingelse at disse skulle ut.

Hæren har oppgitt at terroristene holdt 22 ulike punkt i det sørlige Israel.

Tapstallene har passert 200 drepte og 1400 sårede, mange av dem alvorlig.

Det kommer historier om ubeskrivelige massakrer.

Dozens of bodies are being removed from the scene where Israelis were massacred at a nature party near Kibbutz Re’im, Channel 12 reports.

The reporter says the sight of the dead Israelis is unbearable.

The bodies are being taken for the beginning of the process of identifying the victims, she says.

Dusinvis av lik fjernes fra åstedet der israelere ble massakrert på en naturfest nær Kibbutz Re’im, rapporterer Kanal 12.

Reporteren sier at synet av de døde israelerne er uutholdelig.

Likene blir nå tatt hånd om for å starte identifiseringsprosessen, sier hun.

Hittil har man bare skrapet i overflaten. Det kommer nok mange slike individuelle historier etter hvert, og de kommer til å endre israelernes syn på palestinerne, samt på hvor grensene går for hva slags forhold israelerne kan leve under.

 

 

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.