Slik kjenner vi Tyskland igjen. Akkurat som nazistiske brunskjorter på 1930-tallet terroriserte jøder og demokratisk sinnede, kan landet nå skryte av Antifa, de såkalte «antifascistene», som fungerer som de globale makthavernes voldsapparat og jevnlig angriper og skremmer tilhengere av det innvandringskritiske partiet Alternative für Deutschland (AfD).

Det nyeste offeret for den venstrefascistiske terroren er AfD-leder Tino Chrupalla, som i går ble kjørt til sykehuset i den sørtyske byen Ingolstadt etter å ha blitt angrepet av Antifa-folk. Ifølge foreløpige rapporter ble han stukket med en giftkanyle. En kanyle ble funnet på åstedet.

Den siste rapporten fra AfD sier at Chrupallas tilstand er mer alvorlig enn først antatt. Ifølge Forbundsdagsmedlem for AfD, Petr Bystron, er lederen bevisstløs. Chrupallas medleder, Alice Weidel, har vært i skjul i flere dager på grunn av drapstrusler.

En av AfD’s kandidater, Andreas Jurca, ble angrepet i august i Augsburg, og Forbundsdagsmedlem og AfD’s visepresident i Forbundsdagen, Beatrix vom Storch, ble overhelt med avføring.

Alternative für Deutschland står for øyeblikket for 23 prosent av stemmene nasjonalt, og er dermed Tysklands mest populære parti. 3. oktober var det en massedemonstrasjon i Berlin til støtte for AfD. Makthaverne har derfor trappet opp angrepene på AfD, og myndighetene gir inntrykk av at de vurderer å forby partiet.

Også den private sektoren i Tyskland deltar i angrepene mot AfD. Postbank, som er en del av Deutsche Bank, har stengt Chrupallas konto med begrunnelsen at han er AfD-medlem.

Samtidig hjelper den føderale regjeringen med å fremme masseinnvandring til Europa. En radiostasjon i Genova rapporterer at det for øyeblikket er åtte tyske NGO-skip i Middelhavet som samler opp migranter og frakter dem til Italia. Disse NGOene mottar økonomisk støtte fra den tyske regjeringen.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.