Politi og nødetater har rykket ut. Foto: Heiko Junge / NTB 

En person er sendt til sykehus med kuttskader i hode og hånd etter antatt knivstikking i Lillestrøm sentrum mandag morgen.

Politiet innleder uken med en melding om en blodig voldshendelse tidlig mandag morgen.

– Klokken 7.30 fikk politiet melding om en voldshendelse i Lillestrøm sentrum. En person er fraktet til Ahus med kuttskader i hode og hånd, skriver Øst politidistrikt på X klokken 8.59 mandag.

NTB skriver om saken.

Politiet har funnet åstedet og etterforsker saken. På åstedet skal det være blodspor, som vitner om arten av vold det handler om. Det meste tyder på at det er nok en knivstikking som har funnet sted.

Politiet sier til NRK at det er snakk om kuttskader, men at skadene på offeret for volden ikke beskrives som livstruende. Den første meldingen var at det var funnet blod i oppgangen i en blokk.

Politiet søker etter personer som er involvert i hendelsen. Det gis ikke ytterligere opplysninger fra politiets side.

Nettopp denne deler av Romerike, med blant annet Lillestrøm og Lørenskog, har i senere tid vært i mediene i forbindelse med en rekke til dels alvorlige voldssaker. Se også sak under.

Les også:  

Sju menn tiltalt etter knivstikking på utested i Lillestrøm

 

Støtt Document ved å kjøpe bøker fra Document Forlag!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.