Hva er egentlig problemet med fiatpenger, kan nye finansielle systemer løse problemene vi har i dag og hva er egentlig digitale sentralbankpenger (DSP)? Disse spørsmålene besvarer finansguru Cathrine Austin Fitts i et intervju hvor vi går tilbake til fundamentet for finanssystemet og hvordan det administreres.

Austin Fitts har tung finansiell bakgrunn og har tidligere jobbet som administrerende direktør og styremedlem i Wall Street-investeringsbanken Dillon, Read & Co. Inc, som assisterende sekretær for bolig og føderal boligkommissær ved USAs avdeling for bolig- og byutvikling i den første Bush-administrasjonen, og var president for Hamilton Securities Group, Inc. Hun har $25 milliarder med transaksjoner og investeringer bak seg og har ledet portefølje og investeringsstrategi for $300 milliarder i finansielle eiendeler og gjeld.

Siden 1998 har Austin Fitts jobbet med å hjelpe individer og familier å bygge velstand for seg selv og sine samfunn gjennom Solari Inc. Solari Incs visjon er å hjelpe alle til å leve frie og inspirerende liv gjennom bygging av velstand. Fire ganger i året leverer de Solari Rapporten som tar for seg ulike temaer i dybden, nettopp for å inspirere deg til å leve så godt du overhodet kan. Ellers leverer Solari korte videosnutter og artikler for å hjelpe dem som ikke kan analysere nyhetsbildet og trender dyptgående grunnet manglende tid, slik at alle kan henge med tross tidsklemma.

Mandag 2. oktober og tirsdag 3. oktober kan du treffe Austin Fitts i Oslo og i Stavanger, hvor hun vil holde foredrag og diskusjon om digitale sentralbank penger og hvordan vi strategisk kan komme oss unna dette kontrollsystemet. Billetter finner du her. 

Velkommen til Dagsorden.

 

Youtube:

Rumble: Spilleren blir tilgjengelig etter kl. 20:00

Podbean:

Kjøp Thomas Knarviks bøker her! In His Name har ikke tidligere vært i salg i Norge. Vi har et lite og eksklusivt restopplag. Benytt sjansen!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.