Hvert minutt året rundt strømmer temperaturmålinger fra titusenvis av værstasjoner inn i en database. Gjennomsnittsverdien for temperaturene halvveis inne i 2023, er 14,18 grader. 

Sammenlignet med det 30-årige gjennomsnitt av temperaturmålinger var 2022-avlesningen 0,26 grader under normalen. Ingen av de siste åtte år har overgått 30-årsnormalen, men verdien for 2020 var presis på normalen. I 2018 var det så mye som 0,74 grader under normalen. 

Dette er alment tilgjengelig informasjon og burde telle med i klimaalarmismens tid. Du kan selv se tallene på temperature.global.

Som tallene viser har det i syv av de siste åtte år vært noe kjøligere enn 30-årsnormalen. Det er ingenting å se av rekordår, relativ temperaturøkning eller global oppvarming, men så er heller ikke målingene korrigert for politiske agendaer.

Hold hodet kaldt

Hold hodet kaldt når du leser regimetro medier. Uten korreksjon for politiske agendaer kan det nemlig ikke genereres permanent panikk. 

Dagbladet er alltid foran. Deres satellittdata går 120.000 år tilbake i tid:

TV 2 er heller ingen sinke i disiplinen permanent panikk:

Heller ikke statens egen kanal NRK viker fra Sannhetsministeriets versjon:

Teknisk direktør i CNN Charlie Hester annonserte at når folk går trett av covid vil de flytte fokus til klimaforandringer og global oppvarming:

Det psykologiske spillet bak ekstremværet er mer truende enn regnet:

Hvis vi ikke har forstått det før nå: Dommedag er her

 

Kjøp Kents bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.