Politiet sier at meldingen om en mulig pågående skyting ved Senatet i Washington D.C. i USA onsdag, trolig var falsk alarm.

Bygningen der det ble meldt om skyting er evakuert, skriver politiet på X/Twitter. Politiet understreker at de ikke har noen bekreftede meldinger om skyting, men ber folk holde seg unna området.

Senatet har tatt ferie, og de fleste folkevalgte er ikke til stede onsdag, skriver Reuters.

Talsperson Hugh Carew i politiet sier til Politico-journalist Nicholas Wu at det trolig er falsk alarm, skriver Wu på X /Twitter.

– Ingen skader, og ingen angriper er funnet, siterer han Carew på.

Fox News har snakket med brannvesenet i byen som sier at det trolig er snakk om en situasjon med en person med psykisk sykdom.

Det er stort politioppbud i området, og de leter etter den mulige angriperen både i og utenfor bygget. Politiet fikk melding den mulige skytingen i et nødanrop.

Meldingen til politiet gjaldt for Russel Senate Office Building, som er det eldste av senatskontorene i Washington D.C. Bygget ligger på nordsiden av Kongressen.

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson som papirbok eller som e-bok!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.