Salwan Momika er irakeren som har brent Koranen offentlig i Stockholm og utløst voldsomme reaksjoner i sitt hjemland og andre muslimske land. Det mediene ikke rapporterer er at motdemonstrantene ikke legger skjul på hva de ville gjort med ham hvis de fikk anledning.

Salwan Momika, som holdt en demonstrasjon utenfor Iraks ambassade torsdag, ble møtt av rundt hundre opprørte motdemonstranter. En av dem ønsket å sende ham ut av landet for å bli halshugget.

Documents utsendte, Roger Sahlström, fanget kvinnen på film mens hun uttrykte sitt sinne og trussel mot Salwan Momika.

– Du skal utleveres til Iran, til Irak, de skal henge deg der, roper kvinnen blant annet. Du skal bli avskåret der, det er det du skal bli, sier kvinnen og fortsetter:

– Din lille innvandrer.

Bulletin kan nå også avsløre at kvinnen som fremsatte truslene er den såkalte «kurdiske beveren». En kvinne som sexutpresset en svensk riksdagsrepresentant.

Ifølge Bulletin ble den moderate riksdagsrepresentanten Kjell Jansson presset for penger for å finansiere et par silikonbryster. Hvis han ikke gjorde dette, ville kvinnen offentliggjøre seksuelle bilder av ham etter en natt sammen.

I april ble kvinnen dømt til prøvetid med samfunnstjeneste for utpressing av riksdagsrepresentanten.

 

Kjøp «Den islamske fascismen» av Hamed Abdel-Samad fra Document Forlag.

 

 

 

Kjøp «Klanen» her!

 

Kjøp Johan Westerholms bok fra Document Forlag!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.