NTB

Roberto Firmino føyer seg inn i rekken av profiler som skal tilbringe klubbhverdagen i Saudi-Arabia neste sesong. Brasilianeren har skrevet under for Al-Ahli.

Det bekrefter den den saudiarabiske klubben på Twitter.

31 år gamle Firmino forlot Premier League og Liverpool etter at kontrakten med Merseyside-klubben gikk ut i juni. I sin nye klubb får brasilianeren selskap av den tidligere Chelsea-målvakten Édouard Mendy.

Flere andre stjerner har signert for saudiarabiske klubber denne sesongen. Karim Benzema og N’Golo Kanté er blant spillerne som har gjort overgang til den saudiarabiske toppdivisjonen. I tillegg har Steven Gerrard takket ja til trenerjobb i Al-Ettifaq.

Firmino oppnådde stor suksess gjennom sine åtte sesonger i Liverpool. Under tyske Jürgen Klopp vant 31-åringen Premier League, Champions League, FA-cupen, ligacupen, den europeiske supercupen og klubb-VM.

111 mål og 72 målgivende ble fasiten på Firminos 362 kamper for klubben. Han gjorde mål i et tårevått Anfield-farvel mot Aston Villa.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.