Den dype staten vil at Julian Assange skal dø i et amerikansk fengsel. Det holder ikke med et britisk. Det skal statueres et eksempel, og det er selvsagt ikke pga noen filer fra Irak og Afghanistan. Det er fordi Assange og wikileaks bidro til at Hillary tapte i 2016.

Hillary fikk FBI til å late som om Russia collusion var virkelighet. For det burde hun og en rekke andre havnet i fengsel. Men i stedet var det de som lekket hennes eposter som fikk unngjelde.

Wikileaks-grunnleger Julian Assange kan snart komme til å tape sin rettslige kamp for å unngå utlevering til USA, sier Wikileaks-redaktør Kristinn Hrafnsson.

Australieren venter på et svar på anken forsvarerne leverte inn til High Court i London i fjor sommer.

Den britiske regjeringen hadde i forveien gitt grønt lys for utlevering til USA. Hrafnsson sier til nyhetsbyrået DPA at et avslag på anken vil være «skandaløst», men legger til at «alt er mulig» i saken.

Obamas folk forsøkte å bevise at det var forbindelse mellom russerne, wikileaks og Trump-kampanjen. Særlig Roger Stone fikk unngjelde. Men FBI klarte aldri bevise at det var noen forbindelse.

Men hevn skal de ha.

Hvis britene gir etter vil det hefte ved deres renommé.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.