Politi under en tidligere utrykning i samme område. Foto: Annika Byrde / NTB

En mann med kniv løp etter folk på Løvenstad i Rælingen kommune, nordøst for Oslo. Politiet har nå fått kontroll på mannen.

– Mistenkte ble pekt ut av vitner på stedet. Han etterkom pålegg fra politiet og kastet fra seg en stor kniv. Mistenkte hadde ytterligere én kniv på seg ved pågripelsen. Ingen opplysninger om personskader, opplyser Øst politidistrikt på Twitter. De meldte om hendelsen klokka 16.49.

Politiet opplyser at de jobber med å kartlegge hendelsesforløpet. De gir heller ikke denne gangen nærmere informasjon om den pågrepne. Det overlates til lokal ryktebørs å orientere befolkningen om hva som foregår.

En rekke områder på Romerike, nordøst for Oslo, har i senere tid hyppig vært i mediene i forbindelse med diverse voldssaker. Det handler blant annet om Lørenskog, Rælingen, Strømmen og Lillestrøm.

Mye av den kriminelle aktiviteten man tidligere forbandt med Groruddalen nordøst i Oslo, er nå også å finne et hakk lenger nord, litt utenfor hovedstaden. Det innebærer imidlertid ikke at forholdene er nevneverdig endret til det bedre i Groruddalen.

Les også: 

Mann skutt av politiet i Rælingen siktet for ulovlig bevæpning

 

Bestill fra Document:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Kjøp flere gode bøker fra Document!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.