NTB har dekket hver eneste demonstrasjon mot rettsreformen i Israel og skapt inntrykk av en massiv motstand mot regjeringen. Men når 600.000 samler seg i Jerusalem for å uttrykke støtte til regjeringen, skriver ikke NTB en linje. Det sier alt.

Venstresiden driver ikke lenger journalistikk, men fører krig, og i krig er alle midler tillatt.

Finansminister Nir Barkat ble angrepet av venstreorienterte på vei til sin bil i Tel Aviv torsdag kveld. Hadde han ikke hatt sikkerhetsvakter, kunne det gått ille. En politimann måtte på sykehus.

Det er kommet mer frem om hvem som finansierer demonstrasjonene mot regjeringen:

The far-left “Color Revolution” insurrection in Israel is backed by George Soros’ New Israel Fund and the Biden Regime, as Gateway Pundit has reported. Fortunately, patriots are standing strong in the Holy Land.

Både Smotrich og Itamar Ben-Gvir talte foran Knesset. De skal visstnok være spedalske, ifølge venstreorienterte medier. Men 600.000 israelere hadde ikke problemer med å høre på dem.

Finance Minister Bezalel Smotrich spoke at the demonstration outside the Knesset:  “Look how much strength we have. They have the media and tycoons who finance demonstrations. We have the majority of the people, who demand and give us full backing to fix what needs to be fixed. The people demand judicial reform and they will get it. We will not give up,” Smotrich said.

 

600,000 Patriots March in Jerusalem to Save the Holy Land from Biden Regime Insurrection!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.