John Brennan var Obamas CIA-sjef og er nå kommentator for MSNBC. Han nekter seg ingenting. Ingen løgn er for drøy, som når han sier at sikkerhetsfolkene fikk mange signaler om at mange ville komme til Washington 6. januar 2021. Og likevel ble tilbud om forsterkninger avslått. Dette nevner han ikke.

I en tweet viser han sin holdning til jødene. Han forstår ikke hvordan et folk som har gjennomgått så mye lidelse, er i stand til å vise så liten empati med palestinere. En mann med Brennans erfaring er ikke i god tro når han skriver noe sånt. Han vet godt hvorfor israelerne ikke har stor empati med palestinerne. Svar: Metodene de bruker.

Faktisk er det slik at europeeres sympati for Israel er stigende, fordi MENA er kommet til Europa i stort antall, og europeere er i ferd med å gjøre samme erfaringer som jødene.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.