Den iransk-norske romantikken ender altså med brudd. Tidligere fiskeriminister og mangeårig stortingsrepresentant Per Sandberg (63) og norsk-iranske Bahareh Letnes (33) har brutt med hverandre.

Dette melder TV 2.

– Vi ønsker å meddele at forholdet mellom oss er over. Vi har kommet dit hen at våre fremtidige veivalg er ulike. Bruddet er udramatisk, og vi gir ikke kommentarer ut over denne meddelelsen, skriver Per Sandberg i en uttalelse til TV 2.

Letnes er tidligere asylsøker, men later fortsatt til å ha tilknytning til iranske myndigheter. Radarparet dro på ferie til Iran i 2018, noe som skapte skandale, da Sandberg fikk kritikk for å ha tatt med tjenestetelefonen på en privat reise.

Han hadde heller ikke varslet Statsministerens kontor om turen. Sandberg trakk seg som nestleder i FrP, og gikk av som statsråd, så ble det satsing på bar, hotell og reality-tv. Uten særlig suksess.

I mars i år hadde tv-serien «Per & Baharehs Grand Hotel» premiere på TV 2 Play og TV 2 Zebra. I serien fikk publikum se hvordan det går når paret tar over Grand Hotel midt i Halden sentrum, og sammen må stå ansvarlig for drift av både hotell og bar. Serien ble avsluttet 29. mars. (NTB)

Prosjektet overlevde altså ikke en måned.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.