En av godene ved å jobbe i Document, er at vi nå får reise land og strand rundt og møte folk. Det gir en egen god følelse å være underveis og vite at vi skal møte Document-folk. Landskapet synger! Nordmenn har i seg en egen glede over landet sitt. Den må vi ikke miste!

Redaksjonen får mange brev som respons på «skogpod» og artikler. Det skjer noe der ute som mediene ikke fanger opp – som de ikke vil fange opp. De vil at du skal være motløs. For det som gir oss mot, vil for dem være undergangen. De har lagt seg på kollisjonskurs med folket.

Når du innser det, vet du hva du skal gjøre: Kast loss og søk andre nyhetskilder. Det er derfor Documents lokallag har blitt en suksess på bare noen måneder.

Derfor tar vi turen til Trondheim med tog begge veier. Det er ikke ofte vi reiser til Trondheim, så vi vil gjerne se landskapet. Det er dessuten et spørsmål om økonomi. Document har ikke mye penger. Båten bærer så vidt. Men det er ikke rom for luksus, så det blir sittesete begge veier. Med medbrakt mat, kaffe, sovepose og pute. Klar for alt. I helgen satt toget fast på Dovre.

Dagsnytt morgen snakker snart bare om tulleting. I dag var det at kvinnelige fotballspillere ikke får i seg nok karbohydrater før kamp, som om dette fortjener toppoppslag når verden er på randen av to kriger.

Men NRK vil ikke at du skal vite at Joe Biden er USAs mest inkompetente president noensinne.

De vil lulle deg inn i at alt er ok, at alt er som før. Men det er verden av i går, og det er en stor løgn.

Det er nok av interessante ting også om de sakene NRK berører: Britene er fly forbannet på Biden fordi han prioriterer Irland og ikke britene. Dette er andre gang han er ufin. Han varslet at han ikke kommer til kroningen.

Så kan Telegraph fortelle en detalj: Obama fjernet bysten av Churchill fra the West Wing. Trump brakte den tilbake. Det første Biden gjorde da han ble innsatt, var å fjerne den. Det var demonstrativt, og britene får det med seg. Men ikke Gry Blekastad Almås. Churchill er ikke i kritthuset hos NRK.

Men Tove Bjørgaas kunne fortelle om rettssaken Trump har anlagt mot Michael Cohen. Hun latterliggjør Trump, slik alle norske medier gjør. Liberale medier er i ferd med å bli en sekt. De rapporterer ikke virkeligheten. I stedet sår de splid og hat, og du vet hvem hatet er rettet mot: deg. Du skal lære å bøye hodet. NRK svinger svøpen over lytternes hoder hver eneste dag.

Det er derfor folk strømmer til Document.

Hjelp oss å bygge det mediehuset Norge fortjener.

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.