Historien om sersjant Daniel Perry som ble dømt til livsvarig for å ha skutt og drept BLM-demonstranten Foster i Austin i 2020 forteller om hvordan George Soros-støttede statsadvokater som Jose Garza ødelegger USA innenfra. Foreløpig er det slik at vitner tør å stå frem og fortelle hva som virkelig foregikk. Men man må lese langt ned i artiklene for å få med seg sammenhengen. Heller ikke Fox News highlighter at statsadvokaten tvinger sjefetterforskeren til å henlegge bevis som taler til tiltaltes fordel.

Statsadvokaten i Tavis county, Jose Garza, reagerte sterkt på at guvernør Abbott sa han ville benåde Perry. Han mente prosessen hadde vært grundig.

«In this case, a jury of twelve listened to testimony for nearly two weeks, upending their lives to painstakingly evaluate the evidence and arguments presented by both the State and the Defense. After hearing from civilian eyewitnesses and expert witnesses, and deliberating for over fifteen hours, they reached the unanimous decision that Daniel Perry did not kill Garrett Foster in self-defense and was guilty of murder beyond a reasonable doubt,» Garza said in a statement on Sunday.

«In our legal system… a jury that gets to decide whether a defendant is guilty or innocent – not the Governor.»

Men så finner vi vitneprovet til detektiv David Fugitt, som var sjefetterforsker i saken. Fugitt har gått av etter tredve års tjeneste. Det er kanskje derfor han tør å stå frem.

Perry meldte seg umiddelbart etter skytingen og Fugitt intervjuet ham. Fugitt godtok at Foster hadde truet ham og at han hadde to tiendels sekund til å avgjøre om han skulle leve eller bli skutt.

Foster hadde ikke bare med seg en AK47, men også en baseballkølle.

Fugitt sa i en edsvoren forklaring at statsadvokat Garza tvang ham til å trekke bevis som talte til Perrys fordel, såkalt exculpatory evidence. En egen lov pålegger aktoratet å dele slik informasjon med forsvarerne, men under den utglidning som har vært merkbar over lang tid er det vanlig at aktor skjuler bevis, i samråd med FBI. Det gjør tiltalte bokstavelig talt forsvarsløs.

Garza ville heller ikke belyse at vitner og venner til Foster ga forklaringer på et senere tidspunkt som var i strid med hva de sa umiddelbart etter hendelsen. Disse senere forklaringen avvek også fra hva man kunne se på opptak.

Detective David Fugitt, who has since retired after a three-decade career with Austin police, interviewed Perry on the night of the shooting and was the lead investigator on the case. After the grand jury indicted Perry for murder, Fuggit said in a sworn affidavit that Garza’s office forced him to remove exculpatory evidence from his presentation to the grand jury.

«It became clear to me that the District Attorney’s Office did not want to present evidence to the grand jury that would be exculpatory to Daniel Perry and/or to show that witness statements obtained by the family of Garrett Foster and/or their attorneys were inconsistent with prior interviews such ‘witnesses’ gave the police and/or the video of the incident in question,» Fugitt wrote in the affidavit, which was later dismissed by a judge.

Fugitt was called as a witness this week by Perry’s defense team and testified that he did not arrest Perry on the night of the shooting because he thought there was a legitimate argument for self-defense.

Hvis aktoratet kan manipulere bevis og vinkle saken mot den tiltalte blir rettsprosessen en farse. George Soros har som program å politisere rettsvesenet over hele USA. Han er ikke alene. Kamala Harris sa sommeren 2020 at hun bidro til Minnesota Freedom Fund som sørget for at BLM-demonstranter ble sluppet rett ut på gata. Hun sa demonstrasjonene måtte fortsette også etter valget og støttet defund the police.

Statsadvokaten har plukket ut tekstmeldinger fra Perry som fremstiller ham som en voldelig person som flere ganger ga uttrykk for et ønske om å bruke skytevåpen mot demonstrantene. Liberale medier fremstilte den gang hvite som forsvarte seg som rasister, som ekteparet McCloskey i St.Louis. Aviser som Berlingske og Aftenposten fulgte opp. Leserne skal forstå at hvis de også er hvite skal de slutte å tenke på forsvar. De skal ned på kne.

Dette var en systematisk kampanje fra den dagen George Floyd døde. Den er ikke slutt. George Soros får lov til å la pengene styre valget av de mest radikale statsadvokater.

Kynismen er grenseløs. Sersjant Perry ville tilbrakt resten av livet bak murene hvis det ikke var for guvernør Abbott.

Det hører med til historien at statsadvokat Garza har nedgradert forbrytelser fra alvorlige til mindre, slik at kriminelle slipper unna med milde straffer. I Bidens og Soros’ USA er det kriminelle som er den sterke part.

An investigation by local news outlet KVUE in 2021 found that Garza’s office had dismissed dozens of felony cases for serious crimes, including aggravated robbery and assault of a pregnant woman.

Ektepar i St.Louis får medhold av riksadvokaten: Politisk forfølgelse

https://www.foxnews.com/us/austin-da-deeply-troubling-texas-gov-abbott-wants-pardon-army-sergeant-convicted-murder

https://www.document.no/2023/04/10/texas-guvernor-abbott-lover-a-benade-sersjant-domt-for-a-ha-drept-blm-demonstrant/

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.