Hans Andreas Limi (FrP). Foto: Annika Byrde / NTB

Erlend Wiborg trekker seg som nestlederkandidat i FrP. Han gir sin støtte til Hans Andreas Limi. Bård Hoksrud er fortsatt kandidat.

Wiborg kunngjorde tidligere denne måneden at han ville stille som kandidat til nestledervervet i FrP, og ble av mange ansett som et «hett» navn i den forbindelse.

Men torsdag opplyser Wiborg at han ikke lenger er aktuell til vervet, og at han mener Hans Andreas Limi er den som kan få bredest støtte i partiet.

– Uavhengig hvem av de gjenstående kandidatene som vinner til slutt er jeg trygg på at partiet vil få en god ledelse. For alle kandidatene mener jeg er mer enn kompetente til å lede partiet sammen med Sylvi Listhaug.

Tidligere torsdag ble det kjent at også Fremskrittspartiets Ungdom mener Limi bør være nestleder i partiet.

– Hans Andreas Limi er en skarp retoriker, en erfaren mann rundt forhandlingsbordet og en mann med den nødvendige politiske tyngden for å gå inn som første nestleder i FrP, sier FpU-leder Simen Velle til Nettavisen torsdag.

Kampen om den ledige plassen som nestleder i FrP står nå mellom Hans Andreas Limi og Bård Hoksrud. Denne uken blir det kjent om Frank Sve også stiller.

Nåværende nestleder Ketil Solvik-Olsen går av under partiets landsmøte i slutten av april.

Les også: 

Bård Hoksrud vil bli nestleder i FrP

Bestill fra Document forlag:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Kjøp flere gode bøker fra Document!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.