Det blir ingen skogpod i dag, grunnet helt vanlig forkjølelse og ro i sengen. Mer om hvordan den oppsto senere. (Det er en liten historie om hvordan elbiler og teknologi kan bli et mareritt.)

La meg takke for all vennlig respons på skogpoddene. Det er etterhvert mange som tar kontakt og gir uttrykk for takknemlighet. Den er gjensidig.

Trine Skarvang forteller om en eventyrlig vekst i antall lokallag. Neste torsdag kommer vi til Hamar og deretter følger Frederikstad.

Det at en mediebedrift stifter lokallag har meg bekjent aldri skjedd før i pressens historie. Det er et tegn i tiden, ett av mange, på at ting ikke er som de var og at vi er på vei mot noe nytt.

NRK virket ikke begeistret over 36,9 i dag. Med så stor forskjell mellom Ap og H har ikke lenger NRK mulighet for å spille på venstre-høyre-aksen. De liker ikke å tenke nytt. Men det kan være vi står overfor et nytt politisk landskap, der Ap har spilt seg selv utover sidelinjen.

Det har skjedd helt bevisst. Støre har hele tiden visst hva han gjorde: Ødelegge arbeiderbevegelsen innenfra.

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.