Israel er faktisk et spennende land, full av motsetninger. Men når NRK eller norske medier rapporterer er det utelukkende negative nyheter, det som trekker ned, det som stiller Israel i et negativt lys. Stadig flere ser at EU og venstresiden er besatt av Israel. Istedet for nysgjerrighet og undring, hat, og fascinasjonen med palestinerne slutter aldri. Jewish ultra-Orthodox men and children, some wearing costumes read the Book of Esther, which tells the story of the Jewish festival of Purim, at a synagogue in Jerusalem, Tuesday, March 7, 2023. The Jewish holiday of Purim commemorates the Jews salvation from genocide in ancient Persia, as recounted in the Book of Esther. (AP Photo/Ohad Zwigenberg)

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.