Den svenske sosialtjenesten er den viktigste grunnen til at muslimer i Sverige velger å forlate landet. Det er ikke økende lovløshet, det er etter at de har oppdaget statens makt. Det er den som eier barna deres. Staten setter seg over Koranen.

En advokat som kalles Mustafa er intervjuet av Mohamed Omar for detghodasamhället.com:

En klient som flyttade från Sverige till Turkiet, berättade för Mustafa, att han uppfattade det som en dålig investering att uppfostra barn i Sverige. ”Det är staten som äger barnen”, sa han, ”inte jag”.

Klienten menade att han som förälder får ”låna” sina egna barn under en period. Men detta under ständig övervakning från socialtjänsten. Han offrar sin tid och sina pengar på barnen, medan barnen får lära sig att de inte har några skyldigheter gentemot föräldrarna. När barnen blir stora och tjänar egna pengar ger de ingenting tillbaka. Istället har de blivit försvenskade och därmed liksom främlingar.

Bakgrunnen er et oppslag hos SVT som forteller om en familie fra Sundsvall som havnet i klammeri med sosialtjenesten. De valgte å bli i Sverige, og for SVT er dette en stor nyhet. Men advokat Mustafa sier at motsatt resultat er stadig vanligere: Muslimer med barn velger å forlate Sverige.

De vil ikke at barna skal innprentes “svenske verdier”, især ikke LGBTQ.

Han säger att klienter har beskrivit den svenska socialtjänsten som minst lika hemsk som Saddam Husseins hemliga polis.

Den andra faktorn, säger Mustafa, är vad man uppfattar som en orättvis behandling av män. Män är till exempel rädda för att fruarna vid en konflikt ska anklaga dem för misshandel eller våldtäkt och ta barnen ifrån dem.

Den tredje faktorn är hbtq-frågan. Mustafa berättar att många föräldrar är oroliga för att deras barn ska ”hjärntvättas” i skolan till att acceptera homosexualitet.

Man måste förstå att detta inte är en liten sak. I en arabisk-muslimsk kultur ses ofta ett homosexuellt barn som den ultimata skammen och förnedringen, något som är värre än döden för familjen.

Mustafa berättar att en av hans arabiska klienter som lämnade Sverige för att flytta hem till Irak förklarade att ”svenskarna ville göra hans son till homosexuell” och att han skulle uppleva det som att själv ”bli våldtagen varje dag” och aldrig kunna sova om natten.

Her ligger et interessant reaksjonsmønster, for mange vestlige menn reagerer også på den “värdgrund” som gjør menn til kvinner og fratar menn rett til sine egne barn. Staten har overtatt retten til barna og er på parti med kvinnene. Her kan det være at man ser tegn til en reaksjon som kan få politiske følger. Men regn ikke med at regimemedier vil gi den oppmerksomhet.

Men provokasjonen at barna utsettes for LQBTQ-propaganda på skolen består og underrapporteres. 25. juni burde ha vært en vekker, men overdøves.

Svensk øvrighet later ikke til å forstå at den svenske staten nå har satt seg over Allah og Koranen.

 

 

Kjøp Ruud Koopmans’ bok her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.