Kent Andersen, Hanne Herrman og Christian Skaug møtes til en bokstund, der de snakker om aktuelle Document-titler og hvor viktig det er å ta seg tid til å lese bøker – ikke minst i en oppjaget tid som vår.

Det blir også et tilbakeblikk på historikken for utgivelse av Document-bøker før document.no så dagens lys. Her røpes også en inspirasjon for valget av navnet Document.

Det nærmer seg jul, og mange gir bort bøker i julegave. Hos oss finner du bøkene som de etablerte forlagene av politiske grunner ikke utgir, og med det bidrar til å legge lokk på deler av samfunnsdebatten – men også romankunst av ypperste merke, ikke minst det etterlengtede nye opplaget av Michail Bulgakovs roman «Mesteren og Margarita».

 

 

Kjøp julegavene fra Document!

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.