Jeg har angret på at jeg ble vaksinert mot covid, og spesielt etter å ha sett John Bowes dokumentar «Safe and Effective: A Second Opinion».
Det er mange videoer om samme emne, og hva skal du tro? Så jeg har valgt å tro på John Bowe, som virker fornuftig, grundig og alt annet enn hysterisk.
Som han påpeker, er det økende bevis for at stikket kan få ødeleggende konsekvenser og at vaksinen er alt annet enn trygg. Ifølge Bowe har vaksinasjonen forårsaket millioner av skader og tusenvis av dødsfall rundt om i verden, og i dokumentaren gir han noen av ofrene muligheten til å komme til orde.

Samtidig har myndighetene – i dette tilfellet britene – gjort alt for å undertrykke enhver tvil om sikkerheten til vaksinene. Dette har skjedd via det såkalte «Trusted News Initiative», som er et samarbeid mellom regjeringen, BBC og andre medier samt de viktigste Big Tech-selskapene som Google, Twitter, Microsoft, YouTube og Facebook med siktemålet å sensurere eventuelle bekymringer eller avvikende meninger.

Myndighetene har til og med fortsatt å promotere vaksinasjonene etter at det ble klart at de ikke beskyttet mot å bli smittet eller å smitte andre. Hvorfor fortsatte regjeringen å agitere for injeksjonene når det var klart at de ikke tjente det påståtte formålet?

Pfizer, hvis såkalte vaksine er den mest brukte i Danmark, har innrømmet at det aldri ble fullstendig undersøkt om det var trygt eller hvilken effekt vaksinens mRNA-innhold kunne ha. Såkalt vaksine fordi injeksjonene ikke kan kalles vaksiner i tradisjonell forstand.

Noe av det mest bekymringsfulle med hele covid-historien er myndighetenes bevisste spredning av frykt, som bl.a. bør få befolkningen til å akseptere nedleggelser og ødeleggelse av økonomien. Samtidig har de spredt hat mot de ni millioner britene som nektet å bli injisert, og BBC ville ikke engang snakke med såkalte «anti-vaccers» eller ofre for injeksjonen. De måtte fjernes fullstendig fra den offentlige samtalen.

Gjennom skrekkpropaganda har myndighetene og deres konspiratorer i media og Big Tech i stor grad lykkes med å gjøre befolkningen fornøyd. Så vi har hensynsløst stolt på de samme menneskene som fortalte oss at islam var fredens religion, at masseinnvandring var veien til et bedre samfunn, og at CO2 var en dødelig gift.

Hva vil de finne på neste gang de vil banke befolkningen på plass?

 

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.