Et medlem av det venstreorienterte Linkspartei fra Hamburg som ironisk nok fremstiller seg selv som en «skjeggete kvinne» og «transmuslim», ydmyker sine egne, politisk korrekte partikamerater.

Tavassoli har i en tid identifisert seg som en skjeggete kvinne og transmuslim – og på subversivt vis føler han seg diskriminert på en rekke felter og hevder å få sine grunnleggende rettigheter krenket.

Latterliggjør venstresiden

Ved å konfrontere sine partikamerater med deres egen ideologi, bringer Tavassoli gang på gang den venstreorienterte akademiske elite innen politikk, media og universiteter, i forlegenhet og gir dem et forklaringsproblem – ganske enkelt ved i praksis og på demonstrativt vis, å leve ut venstrefløyens standpunkter.

Ved å «identifisere» seg som kvinne uten å adoptere kvinnelige attributter, fremstår han som en åpenbart biologisk mann med helskjegg som rett og slett hevder å være kvinne – en treffende latterliggjøring av vestlig aktivist-ideologi som tillater fritt og vilkårlig valg av kjønn utfra hva ens nuværende «indre følelser» forteller.

– Transfobisk universitetsledelse

I forrige uke vakte han oppsikt ved universitetet i Hamburg hvor han er innskrevet, ved å be i stillerommet i egenskap av påstått «transmuslim». Fordi han filmet denne farsen anså universitetet det som et brudd på husreglene og krevde at videoen ble fjernet fra offentlige nettsteder.

Tavassoli benytter gladelig universitetets kritikk til å anklage dem for alskens fobier og henviser til universitetets egen erklæring:

– Alle kjønn og religioner er velkomne ved universitetet i Hamburg. Universitetet har vært medlem av Diversity Charter siden 2008 og overholder de forpliktelser det innebærer. 

– Velg mellom «normal muslim» og «normal transe»

Tavassolis svar kom prompte og kan leses i tweeten nedenfor og i tråden under den: 

– Universitetet i Hamburg truer med å ekskludere meg defacto (sic!). Personalet fortalte meg off the record at jeg måtte velge mellom å være «normal muslim» eller «normal transe» hvis jeg ville fortsette studiene, men universitetsledelsen vil heller ikke akseptere det

I tråden under tweeten kommenterte han sarkastisk:

– Jeg kjenner ikke til noen annen sak der studenter rett og slett er blitt bortvist fra universitetet for offentlig å leve ut identiteten sin. Videre la han til at han alltid har «oppfattet universitetet som et åpent, tolerant rom for diskurs som har stillet lokaler til rådighet for salafister så vel som for antifa-aktivister, BDS-alliansen så vel som for anti-tyske aktivister».

«Frau Tavassoli sie haben meine vollste Solidarität» 

Tråden under tweeten inneholder også en meningsmåling hvor han spør om han bør gi opp identiteten sin for å få lov til å fortsette studiene. 30 prosent sier skjegget må av mens 53 prosent mener identiteten er hellig. I det hele tatt er det mye underfundig humor å finne under tweeten for den som tar seg bryet.

Linkspartei har fått nok av ham

Tavassoli som altså er medlem av det venstreorienterte Linkspartei, har også bestridt gyldigheten av ledervalget på partikongressen i Hamburg i september fordi han hverken fikk stille in absentia til posten som partiets talsmann eller på partiets kvinneliste.

Partiet selv innledet i august 2021 prosedyrer for å ekskludere Tavassoli fordi han hadde feiret «de amerikanske imperialistenes» nederlag i Afghanistan og oppfordret Taliban til å henrette kollobratører. 

Også her lyktes han i å provosere venstresiden ved ganske enkelt å ta deres egen fraseologi til det ekstreme.
 

Kjøp boken til Kjell Skartveit her!

Kjøp «Et vaklende Europa» av Carl Schiøtz Wibye her!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene som vi skriver om. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.