Etterhvert som myndighetenes narrativ rakner, ber nå enkelte journalister om amnesti fordi «de ikke visste bedre.» Beskjeden er: Vi tok tilfeldigvis feil, dere som ble jaktet på og fikk ødelagt livet må tilgi oss, og vi må gå videre uten å stille noen til ansvar. For samfunnets skyld.

Hvor var denne holdningen da massepsykosen, sensureringen og propagandaen fikk vanlige folk til å kalle sine medmennesker for mordere fordi de tok et informert valg om å ikke la seg vaksinere? Det er kanskje nå de kan sette pris på den kristne arven om å snu det andre kinnet til?

Christian Skaug tilbyr en reise tilbake i historien, hvor store tenkere måtte bøte med livet som følge av deres selvstendige tenkning. Det blir norsk politikk og en hilsen fra Tyson Illingworth.

Velkommen til ukens siste Rett på sak.

 

Hvis du setter pris på sendingene: Vipps oss på 638941. Alle bidrag hjelper.

Lag en konto på Odysee her! – Odysee vil da gi oss poeng som hjelper oss å klatre i algoritmene! Følg oss på Rumble.

Følg oss også på PodBean, iTunes og alle steder der podcasts finnes. Husk å rate oss med 5 stjerner, så flere likesinnede sannhetssøkere finner oss der!

 

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

 

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

 

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.