Politiet har igjen rykket ut til Grønland/Tøyen i Oslo. Foto: Beate Oma Dahle / NTB

Flere maskerte ungdommer skal ha kastet stein mot hverandre sentralt i Oslo, melder politiet. Politiet fant et skytevåpen da de lette etter involverte.

Ingen er skadd etter hendelsen, melder politiet, ifølge NTB.

Nok en gang er Grønland og Tøyen i indre deler av Oslo øst åsted for voldelig kriminalitet av en art mange opplever som skremmende.

Dette er områder med en høy andel innvandrere, og her har det vært en lang rekke voldhendelser i senere tid. Ofte er det snakk om gjengrelaterte oppgjør, der våpen gjerne benyttes.

Ved dette siste tilfellet startet det hele med steinkasting, hvilket kan være farlig nok. Men da politiet gjorde nærmere undersøkelser, viste det seg at saken var enda mer alvorlig:

– I forbindelse med søk etter de involverte, ble det gjort funn av en revolver av vår hundepatrulje, melder Oslo-politiet.

Saken kunne med andre ord fort ha utartet til enda en skyteepisode, noe det har vært mye av ikke minst i denne delen av Oslo. Se link til sak under.

Det har knapt vært en uke uten nye episoder av dette slaget.

To personer er bortvist fra området. Ingen er pågrepet. At maskerte personer kaster av stein på andre mennesker, kvalifiserer åpenbart ikke lenger til den slags.

Politiet oppretter sak på funnet av skytevåpenet.

Les også: 

Person skutt og alvorlig skadet på Tøyen i Oslo

Viktige bøker! Bestill fra Document forlag:

Kjøp Kents bok her!

Bestill også:

Kjøp «Et varslet energisjokk» her!

Forhåndsbestill «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!

Bli abonnent og få tilgang til alle våre saker straks de legges ut:

Husk å støtte Document:

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.