Enoch Burke ble 5. september fengslet etter å ha nektet å kalle en gutt for jente på en katolsk skole. Nå er det klart at Burke blir sittende i fengsel helt til midten av februar.

Årsaken til at Burke ble fengslet i september, var forakt for retten. Burke fikk ordre om å holde seg unna skolen, men møtte allikevel opp på sin arbeidsplass, en ungdomsskole underlagt Church of Ireland.

Den katolske læreren Enoch Burke har blitt fengslet som en konsekvens av etterspillet etter at han nektet å tiltale en transkjønnet elev med sitt nyvalgte navn og pronomen.

Læreren ble sendt til Mountjoy Prison etter at han brøt med rettens ordre om å holde seg borte fra skolen. Ifølge dommeren Michael Quinn vil han bli sittende i fengselet på ubestemt tid, «inntil han kvitter seg med  sin forakt for retten, eller retten kommer med ny ordre».

Irsk lærer fengslet etter at han nektet å kalle en gutt for jente

Nå er det klart at Burke vil bli sittende fengslet fram til februar, siden dommeren i Court of Appeal nektet å fremskynde høringen om Burkes appell før 16. februar 2023, skriver LifeSiteNews.

Etterpå skal Burke skal ha sagt til dommer John Edwards at han «skulle ikke sittet i den stolen». Burke spurte dessuten Edwards om han samarbeidet med andre dommere som har behandlet saken til Burke tidligere.

Hans mor ble eskortert ut av retten av politiet, etter at hun erklærte at hennes sønn ble «fratatt sine rettigheter» og at «retten var korrupt».

Burke har gjentatte ganger nektet å love retten at han ikke skal møte opp på sin arbeidsplass, noe som ville ført til at han ville blitt sluppet ut av fengselet umiddelbart. Burke mener dette vil bryte med hans katolske overbevisninger.

I september bemerket jeg at det er spesielt at dette skjer i Irland. Så sent som 1. januar 2019 ble abort tillatt i Irland, etter en folkeavstemning i mai 2018.

Nå er transaktivismen i ferd med å få makt selv i katolske Irland. Fire år etter at abort ble tillatt, skaper det store problemer for en lærer i en katolsk skole at han ikke vil akseptere at gutter kan bli jenter sånn uten videre.

«Vi er alle trans nå», sa hundrevis av prester i Svenska Kyrkan. Det var vel som forventet. Det var heller ikke noe sjokk at det å fremstille Jesus som trans i et teaterstykke, var helt greit for alle bispekandidatene i Hamar.

Men at Irland rammes av den kreftaktige transaktivismen, er merkelig, og absolutt ikke som forventet.

Orwells nytale (newspeak) har blitt til en påbudt ordning. Begrepet ble introdusert i George Orwells dystopiske roman «1984». Generelt oppfattes nytale som ethvert forsøk på å begrense mislikt språk av en regjering eller en annen mektig enhet.

Dette er nå en realitet. Tidligere demokratier, som Irland, USA, Sverige og Norge, tvinger nå borgere til å si noe de vet ikke er sant. Det har blitt påbudt å lyve.

Hvis ikke kan du miste jobben, saksøkes, kanselleres og i verste fall havne i fengsel. Regjeringene stiller med dommerne og rettssaler, og den «mektige enheten» er transaktivistene, som er blant woke-mafiaens aller verste.

Spørsmålet er: Hvor lenge kan man skrive om denne tyranniske galskapen før politiet banker på døren?

Synes du verden går av hengslene? Vil du forstå hva som skjer og kanskje stritte imot? Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson i dag!



Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.