Glem alt du vet om Demokratene. De er overtatt av ekstreme krefter som styrer oss mot kjernefysisk krig, og de bryr seg ikke. Disse kultlignende kreftene er i allianse med det militærindustrielle kompleks. Det sier Tulsi Gabbard i intervju med Joe Rogan.

Faren ved det er at de som er ansvarlige for Det demokratiske partiet, enten de faktisk har stillinger eller de bare er innflytelsesrike i Det demokratiske partiet, har skapt denne kultaktige atmosfæren og fremmet denne frykten så mye at folk som virkelig er i en posisjon til å påvirke dette, til å stå opp mot dem og si «Hold an, folkens, dette er bokstavelig talt sinnssykt og må stoppes», de er for redde til å gjøre det på grunn av konsekvensene.

Det demokratiske partiet som jeg i sin tid ble med i, eksisterer ikke lenger. Festen som var … festen til JFK, til Dr Martin Luther King, inkluderingsfesten, den store teltfesten som ønsket velkommen og oppmuntret denne markedsplassen av ideer og samtaler og mennesker som hadde forskjellige synspunkter; partiet som forkjemper for kvinner og likestilling og rettighetene til mennesker i samfunnet vårt. Det partiet eksisterer bare ikke lenger, og i stedet har vi et parti som ledes av … av folk som har blitt gale av ideologisk fanatisme.

¨

Hele intervjuet er på spotify.com

 

Tulsi Gabbard to Joe Rogan: Democrat Party is “Real Threat to Our Democracy”

Kjøp billetter til møtet her!

 

Kjøp «Den døende borgeren» av Victor Davis Hanson!

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.