Ingen er så langt pågrepet etter at det skal ha blitt avfyrt skudd mot en bil i Oslo sentrum natt til søndag. Ingen ble skadd i hendelsen.

– Status er at det ikke er noe nytt å melde i saken. Vi jobber med å få tak i overvåkingsmaterialet fra åstedet for å identifisere de involverte partene, sier krimleder Stina Edelman ved krimvakta i Oslo politidistrikt til NTB søndag morgen.

Det var i Calmeyers gate i Oslo sentrum at politiet mistenker at det ble avfyrt ett skudd mot en bil natt til søndag. Edelman opplyser at politiets foreløpige hypotese er at det var fem personer involvert i hendelsen. To av dem er fornærmede, og tre personer skal ha løpt fra stedet like etter hendelsen.

– Vi er litt usikre på når dette har skjedd, men bilen har et hull som kan være forenlig med et kulehull. Vi kan ikke være helt sikre på at dette har skjedd nå kveld. Ingen andre har hørt eller sett noe. De to mennene har forklart at de skal ha blitt forsøkt ranet, men foreløpig er mye uklart her, sa operasjonsleder Tor Gulbrandsen i Oslo politidistrikt til NTB natt til søndag.

 

Vi i Document ønsker å legge til rette for en interessant og høvisk debatt om sakene våre. Vennligst les våre retningslinjer for debattskikk før du deltar.